Kedves Álláskereső, illetve megfelelő munkavállalót nehezen találó Munkáltató!

A BeMyBoss szolgáltatás létrehozásával azt a célt tűztük ki, hogy igyekszünk mindkettőtöknek hatékony szolgáltatást nyújtani az álláspiacon azzal, hogy a lehető legpontosabban igyekszünk kiszolgálni az igényeiteket. A rejtőzködő (passzív), de jelenlegi munkájával, vagy a hagyományos álláskeresési szolgáltatásokkal elégedetlen munkavállalóknak elhozzuk azokat a munkáltatókat, akik éppen őket keresik, emellett megőrizhetik névtelenségüket addig, amíg az elvárásaiknak megfelelő megkeresést kapnak. A toborzási problémákkal küzdő munkáltatókat pedig pontos találatokkal, és gyorsan szolgáljuk ki.

Ezen a blogon olvashattok majd bejegyzéseket a problémákról, amelyek a hatékony egymásra találást akadályozzák jelenleg, és arról is, hogy miben képzeljük mi ezt másként.

Azt gondoljuk, hogy a jelenlegi álláspiac sok mindenben szorul reformra, és bízunk benne, hogy a közreműködésetekkel sikerül ezen jelentősen változtatnunk annak érdekében, hogy mindannyian megtalálhassuk álmaink állását, és álmaink munkavállalóját.

Kövessetek bennünket itt is, és a Facebook oldalunkon is (https://www.facebook.com/personaljobagent/), osszátok meg velünk véleményeiteket, problémáitokat, szóljatok hozzá a bejegyzésekhez!

Vendégposztokat is szívesen közzéteszünk, ha azok témába vágnak.

Álomállást kívánunk mindenkinek! A BeMyBoss csapata